وبلاگ

هر چه لازم است درباره کپسول های فوم و گاز بدانید

دانستنی های کپسول های فوم و گاز

معمولا کپسول‌های آتش‌نشانی فوم و گاز، جهت اطفاء حریق آتش‌هایی که توسط مایعات به وجود می‌آیند، استفاده می‌شود. در حقیقت وجود کف و فوم مانع از رسیدن اکسیژن به آتش می‌شود‌. همچنین مانع از برخاستن گاز قابل اشتعال از روی مواد خواهد شد. با این حال در زمان وقوع آتش‌سوزی در اثر مایعات، از کپسول آتش‌نشانی فوم و کف استفاده می‌شود. در صورتی که  مایعات قابل اشتعال در محل کار شما همچون جایگاه سوخت، کارخانه‌های روغن غیر خوراکی و وجود دارند، حتما باید کپسول آتش‌نشانی مناسب آن محل را خریداری کنید. برای خرید این محصولات و دانستنی ‌های کپسول‌های فوم و گاز در ادامه با ما همراه باشید.

هر چه لازم است درباره کپسول های فوم و گاز بدانید

کپسول آتش‌نشانی فوم و گاز

  کپسول های آتش نشانی فوم و گاز  از نظر شکل ظاهری و رنگ نیز همچون سایر کپسول‌های آتش‌نشانی هستند. فشار موجود و موادی که در کپسول‌های آتش‌نشانی آب و گاز به کار رفته با کپسول‌های فوم و گاز یکسان می‌باشند. کپسول‌های آتش‌نشانی آب و گاز با کپسول‌های آتش‌نشانی فوم و گاز، فقط در چند درصد فوم تفاوت دارند.

 این دو حتی در قیمت‌های ارائه‌شده نیز با یکدیگر تفاوت چندانی ندارند. کپسول‌های آتش‌نشانی فوم و گاز در ابعاد و وزن‌های مختلف طراحی شده و در بازار عرضه می‌شوند. این کپسول‌ها در وزن‌های ۶، ۱۰، ۲۵، ۵۰ و ۷۵ لیتری در بازار وجود دارند. از این کپسول‌ها برای خاموش‌کردن حریق‌های ناشی از مایعات قابل اشتعال و همینطور تجهیزات الکترونیکی استفاده می‌شود.

برای اطلاع از قیمت کپسول آتش نشانی فوم وگاز تنها کافیست روی لینک کلیک کنید.

موارد استفاده کپسول‌های فوم و گاز

یکی از دانستنی های کپسول های فوم و گاز مواد(کف) استفاده شده در این کپسول هاست.  مواد(کف) استفاده شده درکپسول های آتش نشانی فوم و گاز که مایعی است که در زمان استفاده با گسترش فراوان روی مواد در حال اشتعال را جهت اطفاء حریق پوشانده و مانع برخاستن گاز قابل اشتعال از روی مواد میشود  و همچنین مانع از رسیدن اکسیژن به آتش می شود.


علت اصلی استفاده از کف در این کپسول‌ها، برای اطفاء مایعات قابل اشتعال این است که این مایعات دارای جرم حجمی یا چگالی کم‌تر از آب هستند. بنابراین بهتر است بدانید که کف یا فوم آتش‌نشانی مانند یک پتو عمل کرده و موجب اطفاء حریق می‌شود.

وزن کپسول‌های فوم و گاز

از دیگر دانستنی‌های کپسول‌های فوم و گاز، اطلاع از انواع وزن آن‌ها می‌باشد. کپسول‌های آتش‌نشانی طبق معیارهای مختلفی دسته‌بندی می‌شوند. این معیارها شامل رنگ کپسول، نوع ماده خاموش‌کننده، وزن، شکل ظاهری و… هستند. تقسیم‌بندی کپسول‌ها بر اساس وزن به استانداردهای کشور مبدا بستگی دارد.

کپسول‌های دستی از 1 کیلوگرم تا 12 کیلوگرم وجود دارند. این کپسول‌ها به دلیل وزن مناسب، قابلیت حمل دستی را دارا می‌باشند، و برای محیط‌های خانگی و یا اداری مورد استفاده قرار می‌گیرند. البته می‌توان گفت در کپسول‌های هوا این محدوده بین 0.5 تا 14  کیلوگرم است. دسته‌ی بعدی کپسول‌ها شامل کپسول‌های چرخ‌دار و ثابت است، که دارای وزن بیش از 12 کیلوگرم هستند.

مواد تشکیل دهنده کپسول فوم و گاز

خاموش‌کننده‌های حاوی گاز از یک سری مواد تشکیل‌دهنده تولید شده‌اند. این مواد شامل؛ نیتروژن و کف هستند. این کف ها همواره تحت فشار گاز نیتروژن بوده و بر اساس این ساختار نیز در بخش‌های متناسب با آن استفاده می‌شود.

خاموش‌کننده‌های حاوی فوم نیز از فوم و یا کف تعبیه‌شده تشکیل شده‌اند. این محصول می‌تواند در کم‌ترین زمان ممکن پروسه‌ی خاموش‌شدن آتش را انجام دهد. در واقع این فوم گازهای قابل اشتعال را خفه کرده و مانع احتراق می‌شود. درنهایت می‌توان گفت این کپسول‌های حاوی فوم، بهترین گزینه برای مایعات مشتعل می‌باشند.

قیمت کپسول فوم و گاز

شما می‌توانید با بررسی و دیدن مشخصات هر یک از کپسول‌های آتش‌نشانی فوم و گاز، مورد مناسب محیط خود را انتخاب کرده، و تهیه کنید. قیمت کپسول‌های آتش‌نشانی فوم و گاز بر اساس انواع آن‌ها تعیین می‌شود. همان‌طور که به آن اشاره کردیم این کپسول‌ها از نظر رنگ، وزن، ابعاد، نوع خاموش‌کننده‌ها و… با یکدیگر متفاوت‌اند. برای یک خرید مطمئن با قیمتی مناسب می‌توانید به سایت ناجی مراجعه کنید.

از کجا کپسول فوم و گاز بخریم؟

برای خرید کپسول‌های آتش‌نشانی در ابتدا باید این کپسول‌ها را شناخته و بدانید برای چه محیطی می‌خواهید آن را تهیه کنید. سپس می‌توانید به خرید این محصول اقدام کنید. اولین نکته‌ای که در زمان خرید کپسول آتش‌نشانی باید به آن توجه کنید این است که، باید بدانیم که چه نوع خاموش‌کننده‌ای می‌خواهیم استفاده کنیم؟

مثلا برای محل کار خود، که تابلوهای برق وجود داشته باشد و احتمال حریق از تجهیزات الکتریکی وجود داشته باشد، باید از کپسول آتش‌نشانی گاز CO2 استفاده کنید. درنهایت برای بهترین خرید باید به مواردی مثل نوع عملکرد، محل نصب، شکل، قدرت پرتاب، مقاوم در برابر دما، جنس بدنه، زمان تخلیه و رنگ توجه کنید. بنابراین سعی کنید برای خرید کپسول‌های آتش‌نشانی، جایی را انتخاب کنید که بتواند تمام خدمات موردنیاز پس از فروش را به شما ارائه دهد.

جمع‌بندی

همان‌طور که گفتیم؛ معمولا از گاز کربن دی اکسید، آب، پودر و یا فوم (کف) خاموش‌کننده، به عنوان ماده خاموش کننده درون کپسول‌های آتش‌نشانی استفاده می‌کنند. به یاد داشته باشید که در مجتمع‌های مسکونی و یا آپارتمان‌ها کپسول‌های بزرگ کارایی ندارند. از این که تا انتهای این مطلب با ما همراه بودید از شما سپاسگزاریم.

شرکت عرضه‌کننده سد حریق ناجی دارای انواع مختلفی از کپسول‌های آتش‌نشانی می‌باشد. این کپسول‌ها در انواع مختلفی تهیه و تولید می‌شوند. انواع کپسول‌های آتش‌‌نشانی در تمامی وزن‌ها وجود دارند. کپسول‌های آتش‌نشانی را از فروشگاه‌های حضوری و یا فروشگاه‌های اینترنتی معتبر خریداری کنید.

ناجی علاوه بر تولید کپسول آتش نشانی اقدام به شارژ کپسول آتش نشانی نیز می کند. برای اطلاع بیشتر در رابطه با شارژ روی لینک کلیک کنید.

مؤسسه ایمنی و آتش ‌نشانی ناجی ارائه‌دهنده خدمات فروش انواع کپسول آتش نشانی CO2

ارسال به تمام نقاط تهران و شهرستان‌ها

جهت دریافت اطلاعات بیشتر، مشاوره، سفارش و خرید: 

تلفن دفتر: 02133868565

تلفن همراه: 09125501793

مطالب مرتبط
انواع کپسول آتش نشانی
۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای
بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *